January 2017
In Categories

Project Management
News
Parkview, Basingstoke
Parkview, Basingstoke

The client's brief on this scheme was to give this building an uplift in it's appearance.  This involved removing the whole frontage of the 1980's building and giving it a new look using new sleek Kingspan Micro-Rib composite wall system and new aluminium powder coated windows and doors. 

The project had the added complication of one tenant remaining in occupation whilst works were carried out.   

<<<<Previous        Next>>>>
Woodfellows LLP, a Limited Liability Partnership. Registered in England and Wales no. OC315320 VAT no. 786 5756 63.
Registered office South Green Park, Mattishall, Dereham, Norfolk, NR20 3JY.
A list of members is available from our registered office.
This site uses non-persistent cookies for session navigation and also analytical data, use of this site signifies your implicit consent
Norwich Web Design